Zuid-Afrika januari 2019 – Golfreis

Dirksland 17 april 2018

Beste Golfers,

Wij zijn van plan om in januari 2019 opnieuw een golfreis naar Zuid-Afrika te organiseren. De eerste aanmeldingen hebben wij al binnen. Afhankelijk van de interesse, zullen wij een definitief programma vaststellen. Wij gaan ervan uit een reis te organiseren van minimaal 14 dagen.

Deze keer zijn wij van plan eerst naar Kaapstad te reizen en van daaruit langs de kust een deel van de Garden Route te rijden.

2017-11-21 12.44.38

Te bezoeken golfbanen zijn o.a. Fancourt, Pearl Valley, Stellenbosch, Devonville, Kingswood en Atlantic Beach.

Een bezoek aan de Tafelberg, Robbeneiland en het walvisdorp Hermanus staan zeker op de planning. Natuurlijk maakt een safari deel uit van de reis. Deze keer bezoeken we een malariavrij private game reserve inclusief een overnachting.

De reis zal in het teken staan van het genieten van al het moois wat Zuid-Afrika heeft te bieden. Genieten op culinair gebied, van het golfspel, van cultuur en natuur.

Graag horen wij spoedig van u of u interesse heeft. Wanneer u aangeeft interesse te hebben, dan is dit volledig vrijblijvend. Mail ons op info@mauritsgolf.com over uw interesse. Na de inventarisatie informeren wij u over de nadere invulling van de reis en de daarbij behorende kosten.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Peter Maurits en Marjoke Tieleman