Indoor Golf Experience Dirksland

Sinds 2008 kun je in Dirksland terecht voor het leren golfen en het verbeteren van je golfspel met behulp van onze golfsimulatoren. In de oefenruimte kun je ook putten op de oefengreen.

Binnen golfen hoe doe je dat?
In een slagkooi sla je een bal op een doek, waarbij de simulator je slag registreert. Op het doek zie je een golfbaan of een virtuele drivingrange geprojecteerd, zodat je op het doek kunt zien waar je bal terecht komt. Met behulp van techniek, zoals sensoren en camera’s wordt gemeten hoe de bal wordt geraakt. Je krijgt de beschikking over de geregistreerde data zoals balvlucht, de clubhoofd- en balsnelheid en de vertrekhoek van de bal.

Door deze informatie, kun je met een golfsimulator je golfspel verbeteren. Door de focus binnen op de techniek leer je als beginner ook sneller beter golfen.

Naast een analyse, kun je daadwerkelijk alleen of met anderen 18-holes spelen. Wij beschikken over meer dan 50 verschillende golfbanen, waaruit je kunt kiezen zoals de Old Course in St. Andrews. Wij maken gebruik van onder andere de Pro Tee Golfsimulator en de simulator van Flight Scope.

Vanwege Corona betreft op dit moment de maximale groepsgrootte 2 personen zodat in de oefenruimte met de golfpro niet meer dan 3 personen aanwezig zullen zijn. Je hebt dus privé-les of je komt samen met één ander persoon. 

Als je kiest voor een arrangement, krijg je toegang met een tag tot de ruimte. Deze tag houd je voor een scanner bij de deur, zodat deze opengaat. Hiermee kun je zelf naar binnen om te oefenen, mocht Peter niet aanwezig zijn.

Voor meer informatie omtrent de tarieven en arrangementen klik hier.

%d bloggers liken dit: